Met zorg geproduceerd

Zorg en welzijn

Videocommunicatie in zorg en welzijn scoort hoog. Steeds meer ziekenhuizen, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en sociaal werk-bedrijven zijn overtuigd geraakt van de kracht van bewegend beeld. Of het nu om ervaringsverhalen van patiënten gaat, extra informatie rondom chirurgische ingrepen of een moodfilm om het DNA van het zorgbedrijf neer te zetten; video werkt.

Play Video Play Video

Onze klanten in de zorg hebben allemaal hun eigen doelen. Zo maken we voor het Deventer Ziekenhuis videoproducties waarin de patiënt centraal staat en met zijn of haar verhaal kennis deelt. Die kennisoverdracht van patiënt op patiënt is zeer effectief gebleken. 

Door de inzet van video kan een patiënt zich identificeren met de patiënt in beeld. Op die manier weet deze precies wat hem of haar te wachten staat… wat mag bijvoorbeeld wel en niet na de operatie?

Een ander verhaal is de videocontent-behoefte van de JP van den Bent Stichting. De ‘JP’ heeft een eigen vacaturesite gelanceerd met als doel om zorgprofessionals voor zich te winnen. Om dat te realiseren wordt het verhaal niet vanuit de cliënt verteld, maar juist door de begeleiders zelf. Het zijn krachtige videoportretten geworden waarbij de zorg sterk in beeld is. 

Bekijk hieronder een greep uit ons werk voor de zorgsector.

Ook aan de slag met video in de zorg?

Neem contact op met Olaf, 
hij is contactpersoon voor zorg en welzijn.

📞 085-0180188 of ✉️ olaf@dmzp.nl

Hi Olaf, 

wil je mij terugbellen?

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, live-streams, animaties en virtual reality 
vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en 
bij bedrijven in het hele land.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl