Dompel je onder in een andere wereld

Virtual Reality

Met Virtual Reality bepaal jij, de kijker, wat je wilt zien door in 360º om je heen te kijken.

Voor 360º opnames maken wij altijd gebruik van de laatste technologie – het is een nieuwe filmtechniek die nog volop in ontwikkeling is. Onze nieuwste camera neemt op in zeer hoge kwaliteit en ook nog eens stereoscopisch (3d – voor een dieptegevoel).

VR-brillen

De ultieme 360º beleving krijg je alleen wanneer je de film bekijkt met een Virtual Reality bril. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en beeldkwaliteit. Je kunt een VR bril zelfs gepersonaliseerd laten maken van karton of plastic – volledig in de huisstijl van jouw bedrijf.

Social media

Vergroot je bereik door 360º video in te zetten op je social media kanalen. Alle grote social media kanalen hebben inmiddels ondersteuning voor het plaatsen van 360-content en geven dit ook voorrang in hun ranking systeem.

VR-apps

360 video beperkt is wat ons betreft meer dan rondkijken alleen (bewegende Google Street View). Voeg een interactieve laag toe aan de film om je publiek écht omver te blazen. Met het gebruik van hotspots kijk je naar objecten voor meer informatie, voeg je 3d-modellen of videocontent toe aan de ervaring.
Onze interactieve Virtual Reality apps zijn geschikt voor onder andere smartphone, Pico en Oculus headsets.

Een virtueel bezoek aan de hybride operatiekamer

Waar patiënten in veel ziekenhuizen eerst gezien moeten worden op de radiologie en vervolgens een traditionele operatie moeten ondergaan, staan de radioloog, de chirurg en het OK-team samen aan de operatietafel van een hybride operatiekamer.

In de film krijg je een privé rondleiding in deze nieuwe operatiekamer en heb je de mogelijkheid om volledig om je heen te kijken. Gefilmd uit 1 camerastandpunt om rust in de clip te behouden en om de toch al indrukwekkende operatiekamer goed in je op te kunnen nemen. Tijdens de open dag van het Deventer Ziekenhuis kon het publiek (en personeel) in groepen plaatsnemen op krukjes en een VR bril opzetten voor de ultieme beleving.

Onze werkzaamheden: preproductie tot eindmontage
Opdrachtgever: Deventer Ziekenhuis

Een jaarverslag in Virtual Reality

In een 360º film neemt Woonbedrijf Ieder1 haar stakeholders mee door de hoogtepunten van het jaar: wat zijn de cijfers en wat is er gedaan aan onderhoud van woningen. Een verrassende manier van presenteren ten opzichte van een standaard jaarverslag. 

Tijdens de jaarlijkse stakeholdersvergadering werden de gasten vóór het dagprogramma in een theaterzaal verzocht om plaats te nemen op een van de rode krukjes en een Virtual Reality bril op te zetten. Voor velen van hen de eerste kennismaking met VR.

Onze werkzaamheden: preproductie tot eindmontage
Opdrachtgever: Woonbedrijf Ieder1

#opPapendal

Festival Deventer op Stelten

Ook aan de slag met Virtual Reality?

Neem contact op met Coen, 
hij is contactpersoon voor VR-producties.

📞 085-0180188 of ✉️ coen@dmzp.nl

Hi Coen, 

wil je mij terugbellen?

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, live-streams, animaties en virtual reality 
vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en 
bij bedrijven in het hele land.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl