Virtual Reality

Virtual Reality

Met Virtual Reality bepaal jij, de kijker, wat je wilt zien door in 360º om je heen te kijken.

Voor 360º opnames maken wij altijd gebruik van de laatste technologie – het is een nieuwe filmtechniek die nog volop in ontwikkeling is. Onze nieuwste camera neemt op in zeer hoge kwaliteit en ook nog eens stereoscopisch (3d – voor een dieptegevoel). Er is geen zichtbare lijn meer waar de beelden van de losse camera’s aan elkaar zijn geplakt. Voor een echte immersive experience nemen we geluid op in 360º – zo komt het geluid van de plek waar je het ziet.

VR brillen

De ultieme 360º beleving krijg je alleen wanneer je de film bekijkt met een Virtual Reality bril. Ze zijn er in allerlei soorten, maten en beeldkwaliteit. Je kunt een VR bril zelfs gepersonaliseerd laten maken van karton of plastic – volledig in de huisstijl van jouw bedrijf.

Social Media

Vergroot je bereik door 360º video in te zetten op je social media kanalen. Alle grote social media kanalen hebben inmiddels ondersteuning voor het plaatsen van 360-content en geven dit ook voorrang in hun ranking systeem.

VR-apps

360 video beperkt is wat ons betreft meer dan rondkijken alleen (bewegende Google Street View). Voeg een interactieve laag toe aan de film om je publiek écht omver te blazen. Met het gebruik van hotspots kijk je naar objecten voor meer informatie, voeg je 3d-modellen of videocontent toe aan de ervaring.
Onze interactieve Virtual Reality apps zijn geschikt voor onder andere iPhone, Android, Samsung Gear VR en Oculus Go.

 

Nog meer om te kijken...

#opPapendal

Festival Deventer op Stelten

Ook een verhaal vertellen in VR?

Neem contact op met Olaf, hij is contactpersoon voor 360º/VR projecten.

📞 085-0180188 of ✉️ olaf@dmzp.nl

Terugbelverzoek