Verhalen die spreken, beelden die boeien

Videoproductie

Noem het storytelling… of zoals we het zelf graag zeggen: verhalen vertellen. Verhalen met een communicatiedoel – die verder gaan dan het standaard ‘praatje-plaatje’. Onze professionele videoproductie is gericht op het omzetten van jouw boodschap in een pakkende (bedrijfs-)video die de kijker écht iets leert, laat zien of laat beleven.

Samen met jou brengen we je verhaal helder en toegankelijk in beeld. Of het nu gaat om een promotievideo, bedrijfsfilm of een instructievideo, we zorgen voor een unieke stijl met de perfecte mix van beeld en geluid – het liefst met een geanimeerde finishing touch.

Werk

Filter Categories
Alles
Onderwijs
Zorg & welzijn
Corporate
Cultuur
(Semi-)Overheid
Non-profit
 • GGNet Ouderen
  GGNet Ouderen is het expertisecentrum voor ouderenpsychiatrie en partner op het gebied van mentale gezondheid bij ouderen.
  Opdrachtgever:
  GGNet
 • DERAES
  Een sfeervolle promotiefilm voor de Carbon Crosser van het Nederlandse racefietsmerk DERAES. Je ziet hem in volle glorie: van bouw tot gebruik. 
  Opdrachtgever:
  Team Hilgersom
 • Primair onderwijs Veluwse Onderwijsgro
  Voor diverse basisscholen van de Veluwse Onderwijsgroep produceren we promovideo’s om ouders van leerlingen kennis te laten maken met de toekomstige basisschool van hun kind. In bovenstaande vlog neemt Filip je mee en laat zien hoe leuk zijn school is!
  Opdrachtgever:
  Veluwse Onderwijsgroep
 • Kookboekenparade
  Kookboekenschrijvers en TV koks zijn bij Flevo Campus te gast en gaan met Nadia Zerouali en Garrelt Verhoeven op zoek naar bijzondere voedselinitiatieven in Almere. Te zien op Omroep Flevoland. (2022)
  Opdrachtgever:
  Garrelt Verhoeven
 • Woordweetjes
  Op taalvoutjes.nl vind je al jarenlang woordweetjes: korte, interessante artikelen over de herkomst van een woord. Want onze taal bestaat uit allerlei prachtige woorden, maar weten wij Nederlanders eigenlijk wel hoe we aan al die woorden zijn gekomen?
  Opdrachtgever:
  Taalvoutjes
 • Muntjes duiken tussen haaien
  Johanneke ter Stege dompelt je onder en voert je mee langs muzikale kunstwerkjes. Ze laat taal, beeld en muziek versmelten in de voorstelling ‘muntjes duiken tussen haaien’.
  Opdrachtgever:
  Johanneke ter Stege
 • IJsselvondsten
  In januari 2020 is de omgeving van het Pontje bij Deventer aan de IJssel uitgebaggerd. Alle grond die daaruit kwam, is archeologisch onderzocht. Na het baggeren is de grond dat is opgegraven gezeefd, om de grote én de kleine objecten te vinden. In deze video een kijkje achter de schermen en het hoe en waarom.
  Opdrachtgever:
  Gemeente Deventer
 • LA streetfood
  In een serie kookvideo’s laat culinair expert Arno Portegies op geheel eigen wijze de producten van LA Streetfood zien. Tijdens de productie liep het water uit onze mond: yummy! 
  Opdrachtgever:
  LA Streetfood
 • NV Bergkwartier
  NV Bergkwartier zorgt ervoor dat Deventer panden in al hun oorspronkelijke luister worden hersteld om daarmee een belangrijk deel van de Deventer historie te bewaren. De organisatie voert restauraties uit en beheert vervolgens de verhuur van de panden als woon- en werkruimte.
  Opdrachtgever:
  NV Bergkwartier
 • Bibliotheken Gelderland en Overijssel
  In een serie video’s voor social media laten we zien dat de Bibliotheek meer is dan boeken alleen. Ze vervullen een centrale rol in de maatschappij – van taalles tot technieklab. En de Bibliotheek is er voor iedereen: van 0 tot 100 jaar.
  Opdrachtgever:
  Rijnbrink
 • Verder met hersenletsel
  InteraktContour zorgt voor mensen met herstenletsel, aangeboren en niet aangeboren. In een serie video’s laten we cliënten vertellen over hoe InteraktContour hen helpt verder te kunnen met hersenletsel.
  Opdrachtgever:
  InteraktContour
 • UDO/UGO
  Ontdek het vmbo van Udo en Ugo in Apeldoorn
  Opdrachtgever:
  Veluwse Onderwijsgroep
 • Opgroeien in armoede
  Als mediapartner van Nationaal Fonds Kinderhulp brengen we verhalen in beeld van ouders die leven onder de armoedegrens. Een belangrijk onderwerp, want ruim 300.00 kinderen groeien in Nederland op in armoede.
  Opdrachtgever:
  Nationaal Fonds Kinderhulp
 • Palmyra. Stad van Duizend Zuilen in Deventer
  De tentoonstelling toonde de Syrische stad door de eeuwen heen, van haar ontdekking door de Westerse wereld in de zeventiende eeuw, tot de recente dramatische gebeurtenissen die de stad wereldwijde bekendheid hebben gegeven. In een door ons ontwikkelde mini-documentaire werd duidelijk dat er een connectie is tussen Deventer en deze stad van duizend zuilen.
  Opdrachtgever:
  Deventer Verhaal
 • Staatvandienst corporate film
  In de corporate film van Staatvandienst laten ze zien hoe zij dagelijks werken om levens en loopbanen mooier te maken. De medewerkers van Staatvandienst begeleiden mensen met loopbaanvragen en adviseren opdrachtgevers hoe zij werknemers wendbaar kunnen houden in hun werk. 
  Opdrachtgever:
  Staatvandienst
 • Wonen in New Brooklyn
  Sheila woont in de hippe nieuwe wijk New Brooklyn, Almere. En wel in een mooie eengezinswoning met 3 woonlagen type Lloyd. Ze laat je graag haar woning zien en vertelt je hoe het is om in deze nieuwe stadswijk te wonen.
  Opdrachtgever:
  Heijmans
 • Doe-dagen De Heemgaard
  Om te helpen een middelbare school te kiezen die het beste bij je past, organiseert De Heemgaard DOE-dagen. In een frisse promo nodigen Luca en Roselie je uit om je aan te melden.
  Opdrachtgever:
  Veluwse Onderwijsgroep
 • Verschilmakers van de Obesitaskliniek
  De Nederlandse Obesitaskliniek is op zoek naar verschilmakers. Mensen die anderen willen helpen in de strijd tegen morbide obesitas. In een serie recruitmentvideo’s hoopt de NOK deze te vinden. 
  Opdrachtgever:
  B-professional
 • Maak je droombaan waar
  Docenten Anna en Tim hebben duidelijk hun droombaan gevonden bij het Etty Hillesum Lyceum. Maak jij jouw droombaan ook waar bij een van deze scholen?
  Opdrachtgever:
  Etty Hillesum Lyceum
 • Kracht van Salland
  Wat is de Kracht van Salland? Om daar achter te komen trokken we ruim een maand met camera’s door deze prachtige streek in Overijssel. Gevoed door de ideeën van de opdrachtgevers ontstond deze sfeerrijke promofilm voor en over Salland. Timelapse-opnames worden afgewisseld met prachtige, glijdende luchtbeelden en close-up-opnames van èchte oude ambachten.
  Opdrachtgever:
  Gemeente Deventer
 • Dickens Festijn Deventer
  Dit was filmen met dikke handschoenen en wollen sjaals. Wat was het Dickens-weekeinde ijzig koud! Gelukkig is het resultaat is hartverwarmend… we present to you ‘the official Dickens-aftermovie’. In opdracht van Evenementenbureau dEVENTer.
  Opdrachtgever:
  Evenementenbureau dEVENTer
 • Leven met taaislijmziekte
  Sam leeft met taaislijmziekte. Als je CF hebt dan is het slijm door het hele lichaam heen te taai. Hierdoor werken diverse organen zoals de longen en alvleesklier niet goed en wordt de functie van deze organen steeds slechter. Helaas is deze ziekte nog steeds ongeneeslijk, maar daar gaat Stichting TAAI iets aan doen! Wij omarmen Stichting TAAI in de…
  Opdrachtgever:
  Stichting TAAI
 • Werken bij de JP
  De JP is er voor iedereen die professionele ondersteuning nodig heeft bij zijn leven. Om potentiële nieuwe medewerkers een indruk te geven van de sfeer en werkzaamheden maakten we een serie videoportretten van professionals, leerlingen en stagiaires.
  Opdrachtgever:
  JP van den Bent
 • Patiëntervaringen
  Een nieuwe heup, een chemotherapiebehandeling, bloedprikken, in een dag van je liesbreuk af: dit zijn slechts een aantal onderwerpen waar we de afgelopen jaren films over hebben gemaakt voor het Deventer Ziekenhuis. Wat staat je te wachten bij een operatie of herstel? De artsen en patiënten delen hun ervaringen met je.
  Opdrachtgever:
  Deventer Ziekenhuis
 • Java-developers Working Spirit
  IT-detacheerder Working Spirit heeft junior JAVA-developers die klaar staan om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan. Aan ons de opdracht om een stoere social ad te maken.
  Opdrachtgever:
  Working Spirit
 • Open Monumentendag Deventer
  Op 10 en 11 september 2022 vond de 36e editie van Open Monumentendag plaats. Dit jaar was het thema ‘duurzaamheid’. Ruim 45 monumenten in de gemeente Deventer openden gratis hun deuren voor publiek. Het was dé kans om een plek te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt. Blik samen met ons terug op een mooi weekend met prachtige…
  Opdrachtgever:
  Deventer Verhaal
 • Zie het kind en verbind
  Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling Maaike Brunekreef vraagt aandacht aan beroepsprofessionals om signalen van huiselijk geweld te melden.
  Opdrachtgever:
  Maaike Brunekreef
 • Dit is OOM
  OOM is het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Samen met Team Hilgersom vertellen we het verhaal van OOM in beeld en geanimeerde titels.
  Opdrachtgever:
  Team Hilgersom
 • Expositie BLIK
  Deventer: stad van boek, koek en… blik? Al meer dan honderd jaar blikproductie in de stad, dat verdient een expositie. Wij voorzien Museum de Waag van alle video/multimedia-uitingen. Pièce de résistance is een prachtig gedekte tafel (Studio Groen+Schild) waarop we blikgerechten van Deventer chefs projecteren.
  Opdrachtgever:
  Deventer Verhaal
 • Dit is de dokter
  In een serie video’s laat het Deventer Ziekenhuis je kennis maken met de specialisten van het ziekenhuis. Wie is de dokter? Wat is zijn/haar motivatie; zat het in de genen? Een prettige manier om alvast kennis te maken met je behandelend arts.
  Opdrachtgever:
  Deventer Ziekenhuis
 • Rondleidingen HAS
  Tijdens de coronacrisis was het bezoeken van de HAS Hogeschool niet mogelijk. Om toekomstige studenten toch een beeld te geven van de school nemen studenten je mee in een exclusieve rondleiding. We mixen archiefbeeld met de rondleiding door een nagenoeg leeg schoolgebouw.
  Opdrachtgever:
  HAS Green Academy
 • Skydreams
  Een video voor recruitment van nieuwe medewerkers voor Skydreams.
  Opdrachtgever:
  Skydreams
 • Voorstad Oost: op weg naar 2017
  Steeds meer mensen ontdekken hoe prettig het is om in Voorstad Oost te wonen. De wijk ligt naast de Deventer binnenstad, het station is dichtbij en het is de locatie van het stadion van eredivisionist Go Ahead Eagles. We spraken met bewoners van de wijk, proefde de sprankelende dynamiek en maakte deze film om te laten zien dat er al…
  Opdrachtgever:
  Gemeente Deventer
 • MijnGC
  MijnGC is voor studenten en medewerkers van het Graafschap College dé plek om hun dag te starten. In een serie uitlegvideo’s en een promotieclip laten we de studenten en medewerkers kennismaken met de app.
  Opdrachtgever:
  Graafschap College
 • Bijzonder gewoon de Parabool
  Dit is het verhaal van de Parabool. Een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, met woon- werk en dagbestedingslocaties. We hebben enorm veel plezier gehad bij de de productie voor deze ‘bijzonder gewone’ organisatie.
  Opdrachtgever:
  De Parabool
 • Meubelmaker worden
  Om middelbare scholieren te interesseren voor het vak meubel maken gaat checkpoint presentator Sem Peelen op bezoek bij Stoof Interior Projects. Met een bijbehorende ontwerpwedstrijd konden ze zelfs hun eigen ontworpen kruk winnen!
  Opdrachtgever:
  Expertisecentrum Meubel
 • Werken aan water
  Water is de bron van al het leven. En van onze economie. Daarom moeten we met elkaar zorgen voor een goede kwaliteit van het water. Hierover hebben we afspraken gemaakt met onze buurlanden. In deze film zie je hoe deze afspraken zijn gemaakt.
  Opdrachtgever:
  HAS Green Academy
 • Konnected
  KonnecteD is hét werk- en leerbedrijf dat inwoners uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe met een afstand tot werk ontwikkelt.
  Opdrachtgever:
  Konnected

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

Als makers van moderne media creëren we boeiende en doelgerichte videoproducties, naast podcasts, animatie, virtual reality, livestreaming en e-learning. Gevestigd in Deventer, Overijssel, maar actief in heel Nederland.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl