Verhalen vertellen met beeld

Videoproductie

Noem het storytelling… of zoals we het zelf graag zeggen: verhalen vertellen. Verhalen die je wat leren, laten zien of beleven. Onze video’s houden niet op bij ‘praatje-plaatje’, maar hebben een communicatiedoel. We denken hierbij graag mee om jouw verhaal helder, toegankelijk en creatief te vertalen naar video.

Sectoren

Kies de sector waarin je actief bent voor een greep uit ons werk en meer informatie.

Zorg & Welzijn

Videocommunicatie in zorg en welzijn scoort hoog. Steeds meer ziekenhuizen, instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en sociaal werk-bedrijven zijn overtuigd geraakt van de kracht van bewegend beeld.

Non-profit

In de non-profitsector biedt video je de mogelijkheid om te vertellen over jouw doel of bedrijf, maar vooral om je impact te laten zien. Persoonlijke verhalen van mensen die gebruikmaken van jouw dienst, steun of kennis – video is daarbij het perfecte middel.

Cultuur

Videocommunicatie gebruiken voor musea, kunst en cultuur? Doen! Exposities en voorstellingen worden steeds vaker ondersteund door video’s. Uitleg en -achtergrondvideo’s nemen de bezoeker mee in het verhaal, zetten hem aan tot nadenken of zorgen ervoor dat je dieper in kunt gaan op wat er geëxposeerd wordt.

Onderwijs

In het onderwijs is video een uitgelezen kans om jezelf te onderscheiden van andere onderwijsaanbieders. Studenten stemmen hun schoolkeuze niet alleen meer af van wat er te zien is op een open dag. Al vóór een open dag kun je de student overtuigen voor jouw school te kiezen of de dag te bezoeken. 

(Semi)overheid

Communiceren met je stakeholders, burgers en bedrijven: video is in overheid en semi-overheidsland inmiddels onmisbaar. Video werkt tot de verbeelding en krijgt eerder de aandacht dan een lap tekst. Wij helpen graag mee om jouw boodschap helder en begrijpelijk, voor iedereen, zichtbaar te maken.

Corporate

Videocommunicatie is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Onze video’s worden ingezet voor zeer diverse doeleinden: van personeelswerving tot veiligheidsinstructies en van verkoop tot klantondersteuning. We werken voor bedrijven uit het hele land. Van de bakker op de hoek tot grote multinationals aan de Zuidas. 

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, live-streams, animaties en virtual reality vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl