Videoproductie

Videoproductie

Noem het storytelling… of zoals we het zelf graag zeggen: verhalen vertellen. Verhalen die je wat leren, laten zien of beleven. Onze video’s houden niet op bij ‘praatje-plaatje’, maar hebben een communicatiedoel. We denken hierbij graag mee om jouw verhaal helder, toegankelijk en creatief te vertalen naar video.

Patiëntervaringen

Een nieuwe heup, een chemotherapiebehandeling, bloedprikken, in een dag van je liesbreuk af: dit zijn slechts een aantal onderwerpen waar we de afgelopen jaren films over hebben gemaakt voor het Deventer Ziekenhuis. Wat staat je te wachten bij een operatie of herstel? De artsen en patiënten delen hun ervaringen met je.

Onze werkzaamheden: preproductie tot montage
Opdrachtgever: Deventer Ziekenhuis
Jaar: 2012 tot heden

 

Bijzonder gewoon de Parabool

Dit is het verhaal van de Parabool. Een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, met woon- werk en dagbestedingslocaties. We hebben enorm veel plezier gehad bij de de productie voor deze ‘bijzonder gewone’ organisatie.

Onze werkzaamheden: preproductie tot montage
Opdrachtgever: De Parabool
Jaar: 2017

Zie het kind en verbind

Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling Maaike Brunekreef vraagt aandacht aan beroepsprofessionals om signalen van huiselijk geweld te melden.

Onze werkzaamheden: preproductie tot eindmontage
Opdrachtgever: Maaike Brunekreef
Jaar: 2017

Verder met hersenletsel

InteraktContour zorgt voormensen met herstenletsel, aangeboren en niet aangeboren. In een serie video’s laten we cliënten vertellen over hoe InteraktContour hen helpt verder te kunnen met hersenletsel.

Onze werkzaamheden: preproductie tot eindmontage
Opdrachtgever: InteraktContour
Jaar: 2015

Een wereld te winnen

Een psychische aandoening heeft veel impact: het heeft direct gevolgen voor het contact met de omgeving. Precies om die reden kan de psychiatrie niet los van de samenleving beschouwd worden. Het is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Deze  film laat zien wat de impact is.

Onze werkzaamheden: productie en montage
Opdrachtgever: GGnet
Jaar: 2019

Ook aan de slag met video?

Neem contact op met Olaf, hij is contactpersoon voor projecten in de zorg & welzijn.

📞 085-0180188 of ✉️ olaf@dmzp.nl

Terugbelverzoek