Beeldend geluid

Podcasts

De podcast is terug en populairder dan ooit! Wij regelen de opname, audiovormgeving en als je wilt zelfs distributie naar Spotify, iTunes, Stitcher of ander platform. Zo hoef je alleen nog maar na te denken over de inhoud of welke jingle je wilt… Of het oefenen van je radio-lach. 

Overal te beluisteren

Tegenwoordig kun je niet meer om podcasts heen. Iedereen luistert ze in de auto, op de fiets, tijdens het boodschappen doen, of tijdens het stofzuigen… Een ideale manier dus om jouw verhaal op een heldere en prettige manier bij jouw doelgroep te krijgen. Bedenk wat jij wilt vertellen en met wie, en praten maar!

Een eigen geluid

In onze podcast-studio mixen we jouw geluid live af en hoor je jezelf tijdens de opname in real-time, net als op de radio. Zo voorkom je dat je buiten de microfoon praat, en weet je zeker dat de andere tafelgasten jou goed kunnen verstaan. 

Live, of toch niet?

De podcast is natuurlijk per definitie een audioproduct, maar mocht je dat willen pakken we de camera’s er bij en kan men ook meekijken, al dan niet via een live-uitzending. Dan kun je jouw verhaal op meerdere manieren de wereld in sturen.

Klinkt goed!

Na de opname zetten we nog even de laatste puntjes voor je op de i. Een lekkere jingle, een paar audio-effecten die je stem net even wat lekkerder doet klinken en je podcast is klaar voor publicatie. Als je wilt, kunnen we je zelfs helpen om jouw podcast op iTunes, Spotify of Stitcher te krijgen. Zo maak je het zo makkelijk als maar kan voor je publiek om te luisteren.

Ook een podcast maken?

Neem contact op met Olaf, 
hij is contactpersoon voor podcasting.

📞 085-0180188 of ✉️ olaf@dmzp.nl

Hi Olaf, 

wil je mij terugbellen?

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, live-streams, animaties en virtual reality 
vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en 
bij bedrijven in het hele land.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl