Over ons

Even voorstellen…

Wij zijn 
De Mannen Zonder Pak

Verhalenvertellers: 
in film, vr en animatie, maar ook in fotografie.

Live gestreamd, zichtbaar voor iedereen. Maar soms ook voor een paar ogen alleen.  

Wij maken verhalen waarmee we jou met je doelgroep in contact brengen. Verhalen die ertoe doen – die je iets leren, enthousiasmeren.

We werken voor moderne bedrijven die, net als wij, het verhaal graag beeldend en recht voor zijn raap vertellen. Bijvoorbeeld in de zorg, het onderwijs en de overheid.

Bedrijven die graag met ons om tafel gaan… zonder pak, want bij ons is het iedere dag Casual Friday. We denken met je mee én voeren uit, want we zijn makers.

Makers van moderne media.

Opdrachtgevers 

over werken met ons:

Lovende woorden?

UIT

De makers:

Coen

Ging voor een klus als een echte actieheld zwemmend uit een gekapseisde helikopter, maar zit ook erg graag veilig achter zijn bureau om een indrukwekkende montage te maken.

Olaf

Heeft in zijn journalistieke carrière al veel voorbij zien komen, van de bruiloft van Frans Bauer tot reisjes met Wim-Lex en Maxima in de KBX. Nu ontsnapt uit ‘TV-reservaat Hilversum’ en terug op de basis in Deventer.

Guido

Wie hem googelt komt uit op video’s waarin hij ploeterend met kajak of per raft het woeste water trotseert. Altijd op zoek naar het mooiste plaatje – ook al moet hij daar een nat pak voor halen.

Justin

Neemt behalve zijn camera en montage-ervaring voor diverse grote campagnes ook de Brabantse gezelligheid mee naar Deventer. 

Matthijs

Huh… Geen foto? Nee, Matthijs is niet cameraschuw, maar we hebben hem nog niet achter de camera vandaan kunnen plukken voor een mooi portret.  

Paul

25 beelden per seconde? Uitsloverij! Hij gaat juist voor fotografie: dat éne perfecte plaatje. Voor die spontane glimlach, bijzondere lichtinval of onverwachte hoek – groot in een magazine of klein op je website.

Paul is freelancer en onze huisfotograaf.

De Mannen Zonder Pak: makers van moderne media.
We maken videoproducties, fotografie en animaties vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.