Leren en onderscheiden met video

Onderwijs

In het onderwijs is video een uitgelezen kans om jezelf te onderscheiden van andere onderwijsaanbieders. Studenten stemmen hun schoolkeuze niet alleen meer af van wat er te zien is op een open dag. Al vóór een open dag kun je de student overtuigen voor jouw school te kiezen of de dag te bezoeken. 

Play Video Play Video

Zo maken we voor HBO-opleidingen van de HAS Hogeschool diverse promotiefilms en social media advertenties voor de werving van nieuwe studenten. Maar ook het middelbaar onderwijs doet mee met deze trend: het Etty Hillesum Lyceum laat toekomstige ‘brugpiepers’ de favoriete vakken en plekken zien van huidige leerlingen. 

Kennisoverdracht gebeurt ook steeds meer via video. Het bespaart tijd en biedt de mogelijkheid voor de student om een opdracht thuis voor te bereiden of op een zelfgekozen plek uit te voeren. Zo maken we voor de Applied Sciences opleidingen van Hogeschool Arnhem en Nijmegen lesmateriaal over diverse laboratoriumtechnieken.  

Bekijk hieronder een greep uit ons videowerk voor het onderwijs.

Ook aan de slag met video?

Neem contact op met Olaf, 
hij is contactpersoon voor het onderwijs.

📞 085-0180188 of ✉️ olaf@dmzp.nl

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, livestreams, animaties, podcasts, e-learning en virtual reality. Vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl