Jouw event live online

Live-streaming
op maat

Kijk nu live is onze alles-in-één oplossing voor jouw digitale en hybride event. Een professionele meercamera live-uitzending (vanuit een van onze studio’s of bij jouw op locatie) met interactieve speler en mogelijkheid tot digitaal netwerken. Geheel verzorgd: jouw event live online

Geheel verzorgd

Dankzij onze ervaring met omvangrijke en compacte live-uitzendingen zorgen wij altijd voor een passende oplossing. We denken graag mee over de invulling van jouw event en kunnen je volledig ontzorgen: van voorbereiding tot opbouw en van uitnodiging tot uitzending. Vanuit onze eigen studio, bij jouw op locatie of in studio MIMIK.

Zij gingen ook live:

Live met minimale vertraging

Bij veel livestreams is er een vertraging van 15-30 seconden, maar dit staat interactie met je kijkers in de weg. En juist die interactie zorgt voor betrokken kijkers! Daarom maken wij gebruik van de nieuwste techniek: Ultra Low Latency. Hierbij is de vertraging tussen de studio en de kijker thuis slechts 2-4 sec! – ook met enkele duizenden kijkers. We werken hiervoor samen met technische partijen met ruime ervaring in het uitzenden van grote Nederlandse televisieshows.

Instarts

Een vooraf opgenomen video ter ondersteuning van een verhaal, intro’s, bumpers en overgangen in jullie huisstijl… Omdat wij van huis uit ‘makers van moderne media zijn’ produceren en monteren we zelf. Alles om tot een professionele uitzending te komen.

Op elk apparaat (terug) te kijken

De uitzending is te bekijken op elke tablet, laptop of smartphone, ongeacht het merk of besturingssysteem. Het enige wat de kijker nodig heeft is een apparaat met een browser en een werkende internetverbinding. Daags na de uitzending leveren we een opname en/of plaatsen we een ‘uitzending gemist’ op de landingspagina. Ook kunnen we de uitzending op verzoek opknippen in fragmenten, die dan je bijv. via social media of je intranet kan delen.

Eventplatform op maat

We streamen het event via ons eigen online platform, volledig in de look-and-feel van jouw huisstijl. Voorzien van een videospeler met ingebouwde interactieve laag voor chat, q&a, polls en meer. Achter een slotje –  slechts voor publiek met een wachtwoord of persoonlijke link – of openbaar en voor iedereen te bekijken. We houden rekening met de geschatte hoeveelheid kijkers, zodat we bezoekerspieken kunnen opvangen.

Licht en geluid

We ondersteunen met licht en geluidsinstallaties door middel van professionele headsets, geluidstechnici en studioverlichting. Ook is het mogelijk om achtergrondlicht in de kleuren van jullie huisstijl verzorgen

Waar zenden we vandaan?

(Zonder) Pakhuis

Voor kleine uitzendingen (tot 5 sprekers), ZOOM of Microsoft Teams-sessies zenden we uit vanuit de studio in ons eigen pakhuis. Hier til je een meeting of webinar naar een hoger niveau.

Studio MIMIK

In samenwerking met filmtheater MIMIK in Deventer bieden we een volledig ingerichte grote studio met ruimte voor publiek, ook verspreid over verschillende zalen.
LIVE + HYBRIDE

Jouw locatie

Heb je al een prachtige locatie ergens in het land? Of is jullie kantoor de ideale studio? We bouwen hem op tot professionele livestreamstudio: alle benodigde techniek brengen we mee.

Interactief

Vóóral niet alleen zenden

Chat, Q&A en poll

Even de sfeer peilen, kijkers laten reageren op stellingen, een Q&A… De interactieve laag zit rechtstreeks in onzevideospeler, een extra apparaat is dus niet nodig en de kijker hoeft vooraf niets te installeren.

Rrrrrazende reporter

Net als op televisie schakelen we live naar een reporter voor een interview, rondleiding of X ter plaatse. We zenden uit via 4G overal in Nederland. De reporter heeft een microfoon met plopkap (in jullie huisstijl) en doet zo niet onder voor de NOS-verslaggever.

Inbellen Virtuele Gasten

Wil je naast de presentator en de gasten aan tafel meer mensen aan het woord laten, bijvoorbeeld vanuit huis of de werkplek? Wij brengen achter de schermen de verbinding tot stand en schakelen precies op het juiste moment.

Quiz en voorspellingen

Er mag natuurlijk ook gelachen worden: voeg een quiz toe, laat je kijkers een uitkomst voorspellen of stel een schattingsvraag. De score houden we bij dus voor wie competitief is ingesteld: game on!

Netwerken (nieuw!)

Praat in een (virtuele) vergaderkamer met elkaar over de behandelde onderwerpen, organiseer een borrel of ga uiteen in break-out-groepen. Allemaal vanuit het platform, zonder extra te installeren software. 

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, livestreams, animaties, podcasts, e-learning en virtual reality. Vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl

Landingspagina

De landingspagina maken we geheel in lijn met je huisstijl en wensen. Moeten er links op komen naar break-out sessies? Is er een chat nodig? Moeten deelnemers zich van tevoren aanmelden? Onze landingspagina heeft een eenvoudig te communiceren url (kijknulive.nl/jouweventnaam) en we stemmen af hoeveel kijkers je verwacht. Zo weet je zeker dat je uitzending voor iedereen toegankelijk is en soepel loopt. 

Wat kost een livestream? Snel een prijs.

De mogelijkheden van een uitzending zijn bijna eindeloos, maar hebben vanzelfsprekend invloed op de kosten. Wil je snel een kostenindicatie voor jouw uitzending? Vul onderstaande drie stappen in en je ontvangt van ons binnen een werkdag een indicatie. Daarna kunnen we hem fijnslijpen, afhankelijk van jouw wensen.