Livestreaming

Livestreaming
en -registratie

Jouw evenement verdient het om professioneel in beeld gebracht te worden. Vaak lenen events zich uitstekend voor een live-uitzending. Je pakt zo een nóg groter publiek! Denk aan zakelijke events, sportwedstrijden, theatervoorstellingen en productpresentaties.

Met een professionele, mobiele regieset zetten De Mannen Zonder Pak in no-time een meercamera live-uitzending neer waar je u tegen zegt; televisie maken, maar dan op social media! Bovendien wordt de hele uitzending opgeslagen, zodat we achteraf het beeld nog kunnen bewerken.

En hoeft je event niet perse uitgezonden te worden op Youtube, Facebook of Instagram… dezelfde techniek gebruiken we ook om presentaties te registreren en op grote videoschermen weer te geven.

Een eigen 'tv-show'

Geschakeld met meerdere camera’s, in te starten video’s, professionele intro en bumpers. Ineens is jouw event een live-show. Televisie maken tegen een fractie van de kosten en op maat gemaakt voor jouw event.

Interactief

Een reporter aan de andere kant van de stad of het land via z’n iPhone live in de uitzending. Een doorlopende Twitter feed met #jouwhashtag of de reacties van Facebook in beeld. Voeg een chatfunctie of vragenrondje toe… Een livestream hoeft niet alleen te zenden.

Overal te bekijken

We zenden rechtstreeks uit op jouw Facebook of YouTube-pagina. Je volgers ontvangen een berichtje dat je live bent en ze kunnen meteen inschakelen… op de computer, smartphone, tablet of smart TV.

De kosten

De kosten voor een livestream lopen uiteen, afhankelijk van je wensen. Wil je snel een kostenindicatie voor jouw uitzending? 

Webinar Thuiswerkplek 2.0

Thuiswerken wordt in de in toekomst net zo normaal als werken op kantoor. Nu dit structureel wordt en berichten in de media wijzen op een toename van lichamelijke klachten onder thuiswerkers, ontstaat een noodzaak om serieus naar de thuiswerkplek te kijken. In een interactieve webinar werden do’s and don’ts van de thuiswerkplek besproken inclusief de verplichtingen als werkgever. Kijkers konden live vragen stellen tijdens een Q&A.

Witte donderdag

Een online paasdienst, de eerste voor dominee Cees de Gooijer… en direct een hit. Verbinding en inspiratie vanuit Geloofsgemeenschap Het Penninckshuis. Vooraf opgenomen en uitgezonden op Witte Donderdag 2020.

Taste of Jazz

Elke derde zondag van de maand programmeert Taste of Jazz topjazz in de Bibliotheek Deventer, maar door de coronacrisis kwam Taste of Jazz dit keer naar je toe.

Geniet van:
Arjan Stam op trompet, Herman Wolters op toetsen, Koos Lonis op bas en Erik Poorterman achter de drums.

Uitvaart livestreamen

Waar we onze livestreamset normaal inzetten voor bedrijfsevenementen en festiviteiten merken we dat de coronaregels ook andere samenkomsten bemoeilijken. Bijvoorbeeld een uitvaart. Via een livestream kunnen vrienden, familie en kennissen op afstand alsnog de uitvaart bijwonen. Hiervoor hebben we een aparte website aangemaakt.

Wat kost het? Snel een prijs.

De mogelijkheden van een uitzending zijn bijna eindeloos, maar hebben vanzelfsprekend invloed op de kosten. Wil je snel een kostenindicatie voor jouw uitzending? Vul onderstaande drie stappen in en je ontvangt van ons binnen een werkdag een indicatie. Daarna kunnen we hem fijnslijpen, afhankelijk van jouw wensen. 

Liever zelf direct contact?

Neem contact op met Coen, hij is contactpersoon voor livestreamprojecten.

📞 085-0180188 of 
✉️ coen@dmzp.nl

De Mannen Zonder Pak: makers van moderne media.
We maken videoproducties, fotografie en animaties vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.