Livestreaming

Livestreaming
en -registratie

Jouw evenement verdient het om professioneel in beeld gebracht te worden. Vaak lenen events zich uitstekend voor een live-uitzending. Je pakt zo een nóg groter publiek! Denk aan zakelijke events, sportwedstrijden, theatervoorstellingen en productpresentaties.

Met een professionele, mobiele regieset zetten De Mannen Zonder Pak in no-time een meercamera live-uitzending neer waar je u tegen zegt; televisie maken, maar dan op social media! Bovendien wordt de hele uitzending opgeslagen, zodat we achteraf het beeld nog kunnen bewerken.

En hoeft je event niet perse uitgezonden te worden op Youtube, Facebook of Instagram… dezelfde techniek gebruiken we ook om presentaties te registreren en op grote videoschermen weer te geven.

Een eigen 'tv-show'

Geschakeld met meerdere camera’s, in te starten video’s, gelikte intro en bumpers. Ineens is jouw event een live-show. Televisie maken tegen een fractie van de kosten en op maat gemaakt voor jouw event.

Interactief

Een reporter aan de andere kant van de stad of het land via z’n iPhone live in de uitzending. Een doorlopende Twitter feed met #jouwhashtag of de reacties van Facebook in beeld. Een livestream hoeft niet alleen te zenden.

Overal te bekijken

We zenden rechtstreeks uit op jouw Facebook of YouTube-pagina. Je volgers ontvangen een berichtje dat je live bent en ze kunnen meteen inschakelen… op de computer, smartphone, tablet of smart TV.


Start verkoop Kade Zuid

Het officiële startschot geven voor de verkoop van appartementen binnen de coronamaatregelen – zonder publiek, dus. Hoe bereik dan je de potentiële kopers? Heijmans kiest voor een interactieve uitzending op hun website. Een pioniersrol voor bouwend Nederland. Projectontwikkelaar Dirk-Jan Bax en de rest van team Kade Zuid stonden klaar om vragen te beantwoorden en gaven een presentatie. Ze toonden prachtige artist impressions, gaven verkoopinformatie en presenteerden een unieke online 3D-maquette.

HAS online open dag

HAS Hogeschool houdt jaarlijks meerdere open dagen en dit jaar was daar voor het eerst een Online Open Day. Deze online open dag is Engelstalig en richt zich vooral op internationale studenten.

Tijdens het programma, dat live werd gestreamd via YouTube, gaan docenten en studenten niet alleen in op de Engelstalige onderwijsprogramma’s, maar ook op hoe het is om aan HAS Hogeschool en natuurlijk Nederland te studeren.

De uitzending was interactief. Met ruimte voor vragen via YouTube en vol met opleidingsvideo’s, razende reporters en vlogs. De online open day is goed bekeken en heeft (nieuwe) toekomstige studenten bereikt.

Uitvaart livestreamen

Waar we onze livestreamset normaal inzetten voor bedrijfsevenementen en festiviteiten merken we dat de coronaregels ook andere samenkomsten bemoeilijken. Bijvoorbeeld een uitvaart. Via een livestream kunnen vrienden, familie en kennissen op afstand alsnog de uitvaart bijwonen. Hiervoor hebben we een aparte website aangemaakt.

Ook live gaan met je evenement?

Neem contact op met Coen, hij is contactpersoon voor livestreamprojecten.

📞 085-0180188 of ✉️ coen@dmzp.nl

Terugbelverzoek