E-learning

E-learning

Wij geloven erin dat leren leuk kan zijn. Of het nu gaat over veilig werken, kernwaarden of compliance 

Door gebruik te maken van video, animatie, je eigen medewerkers en interactieve elementen als een quiz of mini-game maak je een complex of ‘stoffig’ onderwerp lekker verteerbaar. Waar mogelijk met een vleugje humor of een knipoog.

Trainingen die aansluiten bij je bedrijfscultuur en publiek door, letterlijk, dezelfde taal als je medewerkers te spreken en na te denken over onderwerpen als inclusiviteit en schaalbaarheid. 

Samen met onze technisch en educatief partner Branching Stories maken we effectieve digitale leermiddelen.

Booking.com: The Code of Conduct show

Voor een groot en groeiend techbedrijf als Booking.com is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan wanneer het gaat om de gedragscode. Met quizvragen, interviews en vooral veel collega’s hebben we onderwerpen als omkoping, relaties op de werkvloer en handelen met voorkennis weten te vatten in een serie ‘tv-shows’ van 5 minuten.

Opdrachtgever: Booking.com
Jaar: 2014 – heden 
(tot 2018 samen met Team Hilgersom)

Denk vooruit, werk veilig

Veiligheid is voor Cambio Buurtbeheer erg belangrijk. In een serie video’s en landingspagina met tips en vragen leren de medewerkers hoe ze het beste veilig werken. 

De mannen zijn neergezet als ware helden: de clips zijn stoer en voorzien van een voice-over die goed aansluit bij de taal en cultuur van het bedrijfsonderdeel. 

Opdrachtgever: Circulus-Berkel
Jaar: 2016

Heb je een e-learning project?

Neem contact op met Coen, hij is contactpersoon voor e-learningprojecten.

📞 085-0180188 of ✉️ coen@dmzp.nl

Terugbelverzoek