Crisiscommunicatie

Videocommunicatie
tijdens de coronacrisis

Ook in deze crisistijd staan we voor je klaar om jouw (video)communicatie te verzorgen. Zo kunnen we evenementen livestreamen, maken we uitleganimaties en kunnen snel een videobericht produceren voor je medewerkers en klanten. We zijn gewend om snel te schakelen, veilig te werken en houden ons aan de RIVM-richtlijnen. We werken door het hele land.

Snel schakelen

Door goed voor te bereiden kunnen we snel schakelen. Kleine projecten kunnen we soms dezelfde dag nog monteren, maar ook grotere producties schromen we niet om in sneltreinvaart op te leveren. 

Hoe dan? Hieronder het voorbeeld van LA Streetfood. Deze horecaleverancier wil in tijden van corona snel haar klanten laten weten dat omschakelen naar thuisbezorging een goed alternatief is. De leverancier wil laten zien hoe hun producten daarbij kunnen helpen. In een week van telefoontje tot eindproduct: 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Hebben jullie tijd?​
- *Trrrrring* De Mannen Zonder Pak, met Coen. - Hebben jullie tijd om vijf kookvideo's te maken voor onze producten voor de horeca? - Leuk! Ik zal eens kijken. Wanneer moet het af? - Kan het deze week? ​
Preproductie
Snel schakelen. Wat is er nodig? Wat regelen wij en wat regelt de opdrachtgever? In een korte kennismaking bespreken we wensen en verwachtingen en plannen we een draaidag.
En...actie!
De chef staat klaar om de meest sappige (vegan) burgers en burrito's te maken en wij zijn aanwezig om met meerdere camera's te registreren. Met een kleine crew en op gepaste afstand.
Alle hens aan dek
De komende twee dagen is het alle hens aan dek: met ons hele team werken we eraan om de serie video's te monteren - in de stijl en het gevoel van de opdrachtgever.
Ready, steady, cook!
Ondertiteling? Geen probleem. Onze copywriter helpt mee en einde dag gaat de kookwekker: klaar! Mjummm.

De Mannen Zonder Pak: makers van moderne media.
We maken videoproducties, fotografie en animaties vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.