Communicatie in crisistijd

Videoproductie in lockdown

Ook tijdens deze lockdown staan we voor je klaar om jouw (video)communicatie te verzorgen. Zo kunnen we evenementen live streamen, maken we uitleganimaties en kunnen we snel een videobericht of podcast produceren voor je medewerkers en klanten. We zijn gewend om snel te schakelen, veilig te werken en houden ons aan de RIVM-richtlijnen. We werken door het hele land.

Hoewel er geen publiek is toegestaan, mag je (volgens de regels van 23 februari) wel: livestreamen, binnen en buiten filmen, filmen in eigen kantoor of (gesloten) publiek toegankelijk gebouw wanneer voldoende afstand houden mogelijk is.

Play Video Play Video

Wat kunnen we voor je doen?

Wij geloven dat de meerwaarde van een uitzending zit in een afwisselend programma en interactiviteit: de kijker actief betrekken bij de uitzending. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de chat, inbelmogelijkheden of een op maat gemaakte, interactieve quiz.

Dankzij onze ervaring met zowel grote als kleine live-uitzendingen zorgen wij altijd voor een passende oplossing. We denken graag mee over de invulling van jouw event en kunnen je volledig ontzorgen: van voorbereiding tot opbouw en van uitzending tot presentatie. Door de fantastische samenwerking met filmtheater MIMIK kunnen wij een volledig ingerichte studio aanbieden.

Livestreaming

Zend je evenement, vergadering of nieuwjaarskick-off in aangepaste vorm live uit. Je publiek kijkt mee vanuit huis en wordt actief betrokken bij de uitzending. Geschakeld met meerdere camera’s, in te starten video’s, live interactie, inbellende gasten: jouw event wordt zo een interactieve televisieshow. Wij verzorgen livestreams óók in coronatijd. We werken vanuit studio’s, theaters, maar veelal vanaf een mobiele studio op locatie. 

Snel een prijs?

De kosten voor een livestream lopen uiteen, afhankelijk van je wensen. Wil je snel een kostenindicatie voor jouw uitzending? Dat kan!

Videocommunicatie

Online vergaderen via Zoom is in de coronacrisis voor veel bedrijven vaste prik geworden. Fijn programma, handig stukje gereedschap voor onderling overleg. Maar wat als je je mensen wilt bereiken met bijvoorbeeld een belangwekkende mededeling. Wij kunnen je helpen en technisch ondersteunen bij het maken van een videoboodschap. Met autocue, zodat je verhaal meteen volledig, zonder haperingen en professioneel de deur uit kan. Of juist zonder omdat ‘uit de losse pols’ jouw stijl is. Of hebben je werknemers met hun eigen telefoon vlogjes opgenomen die het delen meer dan waard zijn… stuur ze naar ons, dan verzinnen wij een grafisch schilletje en zorgen voor een vlotte montage en een lopend verhaal (denk bijvoorbeeld aan #frontberichten van BNNVARA).

Snel schakelen

Door goed voor te bereiden kunnen we snel schakelen. Kleine projecten kunnen we soms dezelfde dag nog monteren, maar ook grotere producties schromen we niet om in sneltreinvaart op te leveren. Hoe dan? Hieronder het voorbeeld van LA Streetfood. Deze horecaleverancier wil in tijden van corona snel haar klanten laten weten dat omschakelen naar thuisbezorging een goed alternatief is. De leverancier wil laten zien hoe hun producten daarbij kunnen helpen. In een week van telefoontje tot eindproduct:

Maandag: Hebben jullie tijd?

*Trrrrring* De Mannen Zonder Pak, met Coen. — Hebben jullie tijd om vijf kookvideo’s te maken voor onze producten voor de horeca? — Leuk! Ik zal eens kijken. Wanneer moet het af? — Kan het deze week? ​

Dinsdag: Preproductie

Snel schakelen. Wat is er nodig? Wat regelen wij en wat regelt de opdrachtgever? In een korte kennismaking bespreken we wensen en verwachtingen en plannen we een draaidag.

Woensdag: En... actie!

De chef staat klaar om de meest sappige (vegan) burgers en burrito’s te maken en wij zijn aanwezig om met meerdere camera’s te registreren. Met een kleine crew en op gepaste afstand.

Donderdag: alle hens aan dek!

De komende twee dagen is het alle hens aan dek: met ons hele team werken we eraan om de serie video’s te monteren – in de stijl en het gevoel van de opdrachtgever.

Vrijdag: Ready, steady... cook!

Ondertiteling? Geen probleem. Onze copywriter helpt mee en einde dag gaat de kookwekker: klaar! Mjummm.

Play Video Play Video

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, live-streams, fotografie en animaties vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.
Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl