Nieuws, ontwikkelingen en meer

Updates

Wij zijn erg enthousiast over wat we doen en vertellen er graag over! We laten projecten zien waar we trots op zijn, houden je op de hoogte van alle vernieuwingen in ons werkveld en natuurlijk wat verder nog kwijt willen.

MijnGC

MijnGC is voor studenten en medewerkers van het Graafschap College dé plek om hun dag te starten. In een serie uitlegvideo’s en een promotieclip laten we de studenten en medewerkers kennismaken met de app.

Lees verder »

Wonen in New Brooklyn

Sheila woont in de hippe nieuwe wijk New Brooklyn, Almere. En wel in een mooie eengezinswoning met 3 woonlagen type Lloyd. Ze laat je graag haar woning zien en vertelt je hoe het is om

Lees verder »

Staatvandienst corporate film

In de corporate film van Staatvandienst laten ze zien hoe zij dagelijks werken om levens en loopbanen mooier te maken. De medewerkers van Staatvandienst begeleiden mensen met loopbaanvragen en adviseren opdrachtgevers hoe zij werknemers wendbaar

Lees verder »

GGNet Ouderen

GGNet Ouderen is het expertisecentrum voor ouderenpsychiatrie en partner op het gebied van mentale gezondheid bij ouderen.

Lees verder »

Verder met hersenletsel

InteraktContour zorgt voor mensen met herstenletsel, aangeboren en niet aangeboren. In een serie video’s laten we cliënten vertellen over hoe InteraktContour hen helpt verder te kunnen met hersenletsel.

Lees verder »

Zie het kind en verbind

Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling Maaike Brunekreef vraagt aandacht aan beroepsprofessionals om signalen van huiselijk geweld te melden.

Lees verder »

De Mannen Zonder Pak, makers van moderne media

We maken videoproducties, livestreams, animaties, podcasts, e-learning en virtual reality. Vanuit onze thuisbasis Deventer in Overijssel, maar werken voor en bij bedrijven in het hele land.

Bergsingel 85
7411 CN Deventer
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl
085 – 018 0188
studio@dmzp.nl