Menu

Even voorstellen…

Wij zijn 
De Mannen Zonder Pak

Verhalenvertellers: 
in film, vr en animatie, maar ook in fotografie.

Live gestreamd, zichtbaar voor iedereen. Maar soms ook voor een paar ogen alleen.  

Wij maken verhalen waarmee we jou met je doelgroep in contact brengen. Verhalen die ertoe doen – die je iets leren, enthousiasmeren.

We werken voor moderne bedrijven die, net als wij, het verhaal graag beeldend en recht voor zijn raap vertellen. Bijvoorbeeld in de zorg, het onderwijs en de overheid.

Bedrijven die graag met ons om tafel gaan… zonder pak, want bij ons is het iedere dag Casual Friday. We denken met je mee én voeren uit, want we zijn makers.

Makers van moderne media.

De makers:

Coen

Ging voor een klus als een echte actieheld zwemmend uit een gekapseisde helikopter, maar zit ook erg graag veilig achter zijn bureau om een indrukwekkende montage te maken.

Olaf

Heeft in zijn journalistieke carrière al veel voorbij zien komen, van de bruiloft van Frans Bauer tot reisjes met Wim-Lex en Maxima in de KBX. Nu ontsnapt uit ‘TV-reservaat Hilversum’ en terug op de basis in Deventer.

Justin

Vers ‘geplukt’ uit het zuiden van het land maakt hij voor ons de mooiste beelden en montages. Gelukkig heeft hij ook nog eens de Brabantse gezelligheid meegenomen.

Guido

Wie hem googelt komt uit op video’s waarin hij ploeterend met kajak of per raft het woeste water trotseert. Altijd op zoek naar het mooiste plaatje – ook al moet hij daar een nat pak voor halen.

Wat we maken

Opgroeien in armoede

Als mediapartner van Nationaal Fonds Kinderhulp brengen we verhalen in beeld van ouders die leven onder de armoedegrens. Een belangrijk onderwerp, want ruim 300.00 kinderen groeien in Nederland op in armoede.

Onze werkzaamheden: preproductie tot eindmontage
Opdrachtgever: Nationaal Fonds Kinderhulp
Jaar: 2017 tot heden

LEADER Midden- en Noord-Zeeland

Een ingewikkeld bedrijfsproces, een nieuwe werkwijze, lesstof – het leent zich goed voor een explainimation video met sneltekenaar. Een voice-over vertelt het verhaal en de sneltekenaar illustreert/licht de belangrijkste elementen uit.

Onze werkzaamheden: preproductie tot eindmontage
Illustraties: Peter Kortleve
Opdrachtgever: Provincie Zeeland
Jaar: 2018

Patiëntervaringen Deventer Ziekenhuis

Een nieuwe heup, een chemotherapiebehandeling, bloedprikken, in een dag van je liesbreuk af: dit zijn slechts een aantal onderwerpen waar we de afgelopen jaren films over hebben gemaakt voor het Deventer Ziekenhuis. Wat staat je te wachten bij een operatie of herstel? De artsen en patiënten delen hun ervaringen met je.

Onze werkzaamheden: preproductie tot montage
Opdrachtgever: Deventer Ziekenhuis
Jaar: 2012 tot heden